Patrové postele ano nebo ne?

Proč děti chtějí patrovky, ale rodiče raději volí klasické postele?

 

Možná jste jako malí měli doma patrovku a museli se dohadovat s bráchou, kdo bude spát nahoře a kdo dole. Anebo jste chodili na návštěvu k sousedům,  ti měli patrovou postel, a vy jste jim jí záviděli? Já patřím do té skupiny co záviděli sousedům. Asi proto  teď  sedím v tomto obchodě , nabízím dětské pokoje a raduji se spolu s dětmi, které tu pobíhají a umí patrovky náležitě ocenit.

Di7kow_XgAEGMPq_2 litera-tren-infantil-multicolor-con-mesa-pukka TREN4_C230519  

 

Ať je to tak či tak, pojďme si říci plusy a mínusy. Jaký je rozdíl, když vidí patrovou postel malá holka a nebo dospělá žena?  Holčičce se hned rozzáří oči při pohledu na tu bezva schovávačku a útulnou horní postel, kde je  schovaná před vším zlým co za ní nahoru nemůže.  Je to stejné, jako když jsme rádi v dětství lezli po stromech. Proč to tak bylo? Ve výšce jsme se cítili v bezpečí před okolním světem.  A jak to vidí dospělá  maminka? Představí si, že by musela každý večer vylézat po žebříku nebo schůdkách nahoru a zdá se jí to velmi nepohodlné a možné i nebezpečné. Ale děti to berou jako zábavu a lezení  po schůdkách je baví.

 

CAB LIT SUP 90F MDF - THEO TABLE 120    A.BC  LI  0V - THEO CAISSON    L.BU AZ  LI  0V jotajotape-litera-cabana-04 04_COTTAGE_C290419  

 

Dalším a kolikrát úplně nejdůležitějším faktorem proč vybrat dvoupatrovou postel je samozřejmě úspora  místa v dětském pokoji. Zabere vám v místnosti velikost jedné postele, a tak zbývá více prostoru na hraní, pracovní plochy a ukládání hraček.

 

H312_B_W  07_COTTAGE_C020519  16_jotajotape-litera

 

Když jsem svým dětem pořídila patrovku, byla jsem překvapená jaké dobrodružství jim přinesla. Hodiny si dokázali hrát  obležení  dekami a hráli si na tkz: bydleníčko. Navštěvovali se v dolním nebo horním patře se svými plyšovými mazlíky a zvali se čaj k sobě domů….

 

TREN_PORTADA_C020519_1TREN3_C210519 17_jotajotape-litera_1

 

Po pár letech jsme vyměnili čílka barevných zásuvek , aby postel nevypadala infantilně a sloužila dále.

Velká variabilita úložného prostoru, jak pod spodní postelí, tak i zásuvek pod horním lůžkem zajistí ukládání veškerých hraček a dokonce lůžkovin. Také je možné využít spodní zásuvku jako další výsuvné lůžko pro příležitostnou návštěvu. Lůžko je vybaveno vyskakovacími nožkami schovanými pod roštem, celé  se  to zvedne do úrovně spodní postele.

 

 NIDI_KIDS 2019 WM_088-089  NIDI_KIDS 2019 WM_096-097

 

Když prostor dovolí dá se k boku postele přidat i klouzačka s výklopným víkem, kde je další  hromada úložného prostoru. A ráno se hned lépe vstává, když se můžete sklouznout….

Další typy patrových postelí mohou mít například plátěnou stříšku, schůdky s knihovnou z boku nebo schůdky se zásuvkami. Záda postele se dají opatřit gumičkami, které udrží knihu nebo hračky, textilní kapsáře, magnetickou tabuli nebo plochou pro mazatelné fixy. Naší výrobci nabízí také LED osvětlení vyfrézované v korpusu postele nebo USB přípojku pro nabíjení telefonu.

 

                 Infinity aa                   infinity  

 

Slovo závěrem, jestli  máte malý pokoj a pochybovali jste o koupi patrové postele, tak si buďte jistí, že vaše děti hlasují pro. A můžete je vzít k nám do Space4kids, kde vám to řeknou sami.  Testujeme je tu již 12 let.

 

       18_jotajotape-litera-tren-detalle        18_jotajotape-litera-tren-detalles (1)

 

Rádi vám navrhneme celý dětský pokoj, uděláme 3D vizualizaci, vyrobíme a smontujeme. Určitě se přijďte podívat i s dětmi, abyste nekupovali zajíce v pytli.

Těším se na vás

Martina ze Space4kids

Showroom: Vinohradská 21, Praha 2 - Vinohrady